Toggle

Color

Patterns

DESPRE TÂRGURILE LET'S WEDDING

Italian TrulliŞtim şi noi că organizarea unei nunţi poate să fie ceva dificil mai ales că multi o fac pentru prima dată şi nu stiu nici de unde să înceapă. Astfel, târgurile de nunţi pot fi o alternativă la stresul organizării acesteia. La un târg de nunţi, tinerii însurăţei pot să îşi aleagă de la formaţia care să le cante, la meniuri, invitaţii de nuntă, decoraţiuni, carduri de masă, flori, rochii de mireasă sau costume de mire, fotograf sau cameramani.

Târgul de nunţi „Let’s Wedding” are loc în Satu Mare și este cel mai mare târg organizat de acest fel în oraş şi adună la un loc atât comercianţi locali cât şi din alte judeţe dar şi internaţionali care sunt pregătiţi cu oferte şi reduceri pentru ca nunta voastră să fie aşa cum v-aţi imaginat.

Este mult mai simplu sa le ai toate într-un loc, să nu fie necesar să cauţi, să umbli după tot ce trebuie la o nuntă. Târgul din acest an este unul cum nu s-a mai văzut la Satu Mare pentru că avem cam tot ce trebuie la o nuntă şi deja şi-au rezervat şi confirmat prezenţa zeci de comercianţi din toate domeniile”, a declarat un membru organizator.

Italian Trulli