Toggle

Color

Patterns

Let's Wedding Satu Mare ediția 7-9 februarie 2020

Cel mai mare târg de nunți din județul Satu Mare și unul din cele mai importante din nord-vestul României își deschide porțile pentru viitorii miri și în anul 2020. Cu zeci de expozanți și de servicii prezentate, târgul de nunți Let's Wedding Satu Mare este locul unde orice viitoare pereche de miri găsește tot ce are nevoie pentru evenimentul lor.

Italian Trulli

Ne bazăm pe vasta noastră experiență în acest tip de evenimente, dar mai ales pe experiența celor care sunt expozanți la târgul nostru de nunți an de an și care oferă cele mai calitative servicii, indiferent de domeniu. Într-un singur loc, fiecare pereche de miri își găsește firmele potrivite gusturilor, fie ca vorbim despre servicii fotografice, video, Dj sau formații, decorațiuni, torturi și candy bar, baruri de cocktail, închirieri de limuzine, porumbei și orice e posibil să îți dorești la o nuntă.

Târgul de nunți din anul 2020 va avea loc la Cort Hotel Dana, în perioada 7-9 Februarie și va fi presărat cu multe surprize și premii pentru participanți.
Dacă a zis "Da", noi suntem următorul pas spre nunta ta!

Let's Wedding Satu Mare ediția 1-3 februarie 2019

Târg dedicat în totalitate viitorilor miri precum și organizatorilor de evenimente.

Italian Trulli

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții. Vă așteaptă oferte de la diverși participanți: case de modă sau importatori de rochii, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, efecte de lumini, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty și make-up, porumbei, oferte ale sălilor de nuntă.

Organizatorii de nuntă vă vor aștepta cu cele mai originale idei și cele mai bune soluții pentru evenimentul vostru.

Let's Wedding Satu Mare 16-18 februarie 2018

Târgul care a lansat sezonul de nunți 2018 si a avut loc în perioada 16-18 februarie 2018 la Cortul de Evenimente Dana fiind dedicat în totalitate viitorilor miri precum și organizatorilor de evenimente.


Italian Trulli

Târgul a adus la Satu Mare firme din diverse domenii acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Astfel întro singură zi viitorii miri au putut pune la punct toate detaliile nunții. Case de modă sau importatori de rochii minunate bijuterii și accesorii realizatori de invitații și mărturii servicii fotovideo și audio decorațiuni efecte de lumini torturi firme de închiriat limuzine servicii de hair style beauty și makeup porumbei oferte ale sălilor de nuntă.

Organizatorii de nuntă au asteptat mirii cu cele mai originale idei și cele mai bune soluții pentru evenimentul lor.